fredag den 25. juli 2008

Ombygningsbilleder uge 30

Så er der endnu en fredagsopdatering fra Gl. Vardevej. Vi starter lidt omvendt med et billede, der viser at stolene er monteret i det "nye" siddepladsafsnit længst mod syd på Gl. Vardevej langsiden. Derudover ser man skyggen på banen, hvor der kommer transparente tagplader i taget.

Vejle-fans og andet godtfolk må her i sæsonens første kampe tage til takke med dette hjørne, som dog stadig er klasser bedre end udebaneafsnittet i eks. Silkeborg...
Et samlet blik på den endnu ikke færdiggjorte sydtribune, set fra den gamle nye langside.
Her et overblik over hjørnet. Der er som sagt blevet monteret sæder på det sidste afsnit, og der er kommet et par (midlertidige) reklamebannere op på rækværket.
I den modsatte ende er man færdig med at støbe de primære kældervægge til administrationen. Næste skridt bliver montage af indvendige vægelementer og dernæst kommer dækelementerne.

Et lille kig fra banen mod sydtribunen:
Og så har man sat lidt afskærmning på hegnet til byggepladsen mod Gl. Vardevej for ikke at få alt for mange gratister til kampene.


fredag den 18. juli 2008

Ombygningsbilleder uge 29

Endnu en uge er gået, og selvom landet er på sommerferie, så fortsætter byggeriet på Gl. Vardevej. Specielt i nord-enden sker der fremskridt, de første fire billeder viser at man nu er langt med støbningen af udvendige kældervægge.

Det er svært at se på billederne, men det er et betragteligt kælderareal, der er ved at blive etableret.
Armering og forskalling er ved at blive placeret på de sidste stykker kældervæg. Hvis man kigger godt efter til højre i billedet, så kan man se udsparinger til brusere samt beslag hvor de præfabrikerede indvendige vægge skal monteres.
Nordenden og sydtribunen:
Et overblik over kælderen til administrationsbygningen. Man aner lige den afhuggede gamle spillertunnel til venstre i billedet.
Umiddelbart ser der ikke ud til at være sket det store i sydenden:

Men ved nærmere eftersyn kan man se at der er monteret stole i de nye afsnit ned mod hjørnet, både for oven og for neden. Ligeledes er der blevet monteret tagplader på den nu færdiggjorte del af tribunen.
Man ser tydeligt hvor de transparente tagdele skal monteres

Der er lavet en fin lille udsparing i taget til lysmasten.



torsdag den 10. juli 2008

Ombygningsbilleder uge 28

Så er der nyt fra byggepladsen, og selvom de store elementer nu er på plads i hjørnet, så sker der fortsat en masse. Nedenfor ses sydøstsvinget, hvor alle elementerne nu er monteret. Man er begyndt med montagen af rækværk, ligesom en af de gamle måltavler er kommet op midlertidigt. Det ses tydeligt at den resterende del af sydtribunen er klar til elementmontage - alt jordarbejdet er afsluttet her.
Græsset er stadig grønt på Gl. Vardevej, og klar til en ny sæson....
Et kig ind på svinget og den midlertidige måltavle. Desuden ses opgangene i hjørnet og på enderibunen, og man aner allerede nu afgrænsingen af udebaneafsnittet.
Ude på Gl. Vardevej ligger de første trapezplader til taget klar, i baggrunden ses indgangen til udebaneafsnittet. Bemærk at de nederste vægelementer nu er blevet monteret og al den midlertidige afstivning er fjernet.
Et kig ind under tribunen. Der mangler næsten kun at blive lagt fliser - og så lige en masse andet; men man aner hvorledes området under tribunen bliver.
I nordenden er man begyndt at støbe kældervæggene. Når først de er på plads kan man komme i gang med arbejdet over jorden.
Den ene ende af den gamle spillertunnel har måttet lade livet. Den resterende del bibeholdes og forbindes med nybyggeriet. Der vil således være adgang fra en lukket parkering ved skøjtehallen for spillere og officials uden at skulle igennem horder af vestjyske fodboldentusiaster.

En anden vinkel på kælderbyggeriet. Overblik over nord-enden, man ser at der nu er blevet sat af til fundamenterne til tribunen, så mon ikke man snart påbegynder arbejdet på disse.
Til sidst et kig fra Tage Sørensen tribunen, hvor man får et godt indtryk af den lukkede fornemmelse det nye stadion vil give.
Som altid er der mange flere billeder på: