fredag den 27. februar 2009

Ombygningsbilleder uge 9

Med en uge til forårets første hjemmekamp, så er der hektisk aktivitet for at få gjort nordtribunen klar til publikum. Ude på forpladsen har man fået etableret en midlertidig belægning med asfalt og flis indtil kommunen etablerer en formel forplads - desværre har denne uges fotograf glemt at tage billeder af dette, så det må man konstatere ved selvsyn ved det næste besøg på Gl. Vardevej.

I stedet starter vi denne uge i sydsiden af stadion, hvor der er kommet overvågningskameraer op på områderne udenfor stadion.
Inde på stadion er der etableret en midlertidig kommentatorposition øverst på østtribunen.

Ikke videre avanceret, men den skal nok løse opgaven.
Foran sydtribunen arbejdes der på belægningen mellem tribune og bane, så det ser ordentligt ud til den første hjemmekamp. På sigt vil man have kunstgræs i dette mellemrum.

På nordtribunen er man langt fremme i arbejdet på toiletterne:

Jordarbejdet på vesttribunen skrider frem med stormskridt. I denne uge er der blevet støbt fundamenter og fyldt jord op i området bag betonvæggen. Snart er man klar til at montere søjlerne, der skal bære tribunekonstruktionen.

En mindre detalje - man har etableret beplantning ved hegnet ind til udebaneområdet.


Og så videre til nordtribunen, hvor der er monteret rækværk, bølgebrydere og sæder på hele tribunen, så den er klar til publikum.
Under nordtribunen er man kommet langt med at lægge fliser, men der mangler stadig lidt detaljer rundt omkring. Her et kig ind under tribunen:
De nye adgangskontrolsystemer er blevet installeret - her ved hovedindgangen - man kan desuden se døren fra foyeren ind til den nye butik.
Flere billeder på:

lørdag den 14. februar 2009

Ombygningsbilleder uge 7

Et sneklædt Blue Water Arena nærmer sig den første hjemmekamp i en vigtig forårssæson. Med hektisk aktivitet på hele byggepladsen ser det ud til at alt bliver klart til sæsonstart.

På nordtribunen er man ved at montere rækværk, gelændere, højttalere og andre installationer, ligesom arbejdet på toiletter og barer pågår. Desuden har man fået monteret panelerne til den ene af to storskærme på stadion. Nedenfor ses hele nordtribunen fra sydtribunen med skærmen i højre side af billedet.
På Vesttribunen er man i gang med jordarbejdet og fundamenterne til den første toiletbygning. Man har ligeledes fået placeret væggen ned mod banen, så man får et indtryk af hvor højt den forreste række er hævet i forhold til banen, samt kørevejen mellem nordvestkurven og vesttribunen.

Vi hopper ind i baren, hvor man blot mangler møbler og udsmykning før man er klar til at tage imod de mange gæster på kampdage.
Vi hopper op på nordtribunen - nærmere bestemt i svinget mellem nord- og østtribune for at tage et kig på udsynet mod banen. Billedet nedenfor er taget stående på øverste række bag storskærmen, og det er tydeligt at man ikke skal frygte dårlig sigt fra disse pladser.

Der er desuden ankommet nye tælleapparater til hele stadion - de en del af det nye adgangssystem og er klar til at blive installeret.
Et kig op mod skærmen fra midten af nordtribunen:

Nordtribunen, som den kommer til at tage sig ud i foråret - efterhånden vil nabotribunen skyde i vejret, og stadion vil få et mere lukket udtryk.
Her skal nogen af de nye tælleapparater placeres - vi befinder os i ankomstbygningen ved nordtribunen.
Under nordtribunen er man i fuld gang med at lægge fliser, og det skulle ikke blive noget problem at nå det til tiden.
Man er også ved at gøre forpladsen klar. Her etableres en midlertidig belægning med forskellige materialer indtil kommunen er klar med en samlet renovering af hele forpladsen for stadion og stadionhal.
Mange flere billeder på: