fredag den 23. maj 2008

Ombygningsbilleder uge 21

Det går stærkt på Gl. Vardevej for tiden - nu er hele nordtribunen væk og reduceret til en jordbunke:

Bag Nordtribunen er støbearbejdet til administrationsbygningen påbegyndt, og det skrider godt frem, her ses også at nordtribunen er væk:
I den modsatte ende er man ved at grave væk, så støbningen af fundamenter til den resterende del af sydtribunen kan påbegyndes:

Det bør nævnes at antallet af skurvogne er kraftigt på vej op, en tydelig indikation på, at aktivitetsniveauet kommer til at stige yderligere.
Til sidst et par billeder fra Gl. Vardevej, som det ses er man begyndt at fylde op omkring de færdige fundamenter:2 kommentarer:

Frank sagde ...

Fed detalje med en hjemmeside hvor man løbende kan følge med. Altid rart at have noget at følge nu hvor sæsonen er slut. Intet inlæg uden spørgsmål. :-) Jeg er meget interesseret i at vide, hvor langt projektet er og hvad bliver kapaciteten på stadion ca, når den nye sæson bliver fløjtet igang?

Kenneth Guldager sagde ...

Hej Frank

Somder også står i projektmaterialet, så bliver kapaciteten omkring 18000 til ligakampe og 14500 til internationale kampe. Projektet forventes afsluttet i foråret 2009 - sandsynligvis lidt forsinket i forhold til sæsonstart.