torsdag den 9. juli 2009

Ombygningsbilleder uge 28

Der arbejdes på livet løs på stadion - der er ikke mange timer i døgnet, hvor håndværkerne ikke er i gang her hvor der er under en måned til indvielsen.

Der gøres klar til facadebeklædning på vesttribunen:
Indvendig er der fuld damp under kedlerne. Der er kommet rækværk rundt om hullet mellem skybox og lounge og der er lagt gulv i det meste af loungen (det samme som i cafeen). Desuden arbejdes der på højtryk med fliser, el og alle mulige installationer.

En af de større installationer er den nye storskærm i sydvesthjørnet. Skærmen er færdigmonteret i denne uge, og er dermed klar til sæsonstart. I hjørnet mangler kun lidt tagbeklædning, højttalere, lys og stole, så er øvre tribune klar.
Den sidste støttevæg til kørevejen mellem vest- og sydtribune er også blevet placeret:

Man er godt i gang med at montere stole på vesttribunen, i øvrigt samme type som på de øvrige tribuner.

Et samlet kig på sydvesthjørnet:

Der arbejdes stadig på facaden ind til loungen:
Enkelte steder var der en stor mængde revnede fliser efter at man havde kørt rundt med en lift på dem. De er nu skiftet ud - her et eksempel lige under fanafsnittet:
Ude på forpladsen går det også stærkt. Bemærk betonkassen, der er sat i jorden cirka midt i billedet. Det er en underjordisk strøm-boks, der kan køres op, når det er nødvendigt med strøm til udendørs aktiviteter.

Ud mod Gl. Vardevej kommer en række pullerter og lygtepæle. Man er begyndt på montagen af disse.


flere billeder på:

Ingen kommentarer: