tirsdag den 15. januar 2008

EfB Elites formand: Vi får Danmarks flotteste stadion


Vinderprojektet til færdiggørelsen og udbygningen af Blue Water Arena har en kvalitet og en udstråling, der forbløffer formanden for EfB Elite A/S, Jørgen L. Jensen, og han glæder sig samtidig over, at Esbjerg Kommune og EfB nu i fællesskab kan realisere en mangeårig vision.- At Esbjerg og regionen kan få et stadion med den udstråling og kapacitet, og at byen og vores virksomhed sammen kan realisere en ønskedrøm gennem ti år og skabe et færdigt stadion af den kvalitet, forekommer fortsat uvirkeligt. Jeg er ikke i tvivl om, at det hvad angår både beliggenhed og udformning bliver Danmarks flotteste stadion, og at vi i foråret 2009 står med et kulturbærende mekka for fodbold og andre oplevelser, siger Jørgen L. Jensen.

EfB-formanden fastslår, at den forestående periode på 12-15 måneder med en kompliceret byggeproces vil kræve et stort arbejde af både den faste organisation og af det store korps af frivillige. Han er dog overbevist om, at de vil finde det sliddet værd, når den færdige Blue Water Arena står klar til forårspremieren i 2009.

- Jeg er sikker på, at faciliteterne til publikum, fans og sponsorer bliver på et meget højt niveau, og at det i fremtiden bliver en helt ny oplevelse at gå til fodbold i Esbjerg, siger Jørgen L. Jensen.

Mens Esbjerg Kommune finansierer de nye endetribuner, er EfB bygherre på blandt andet udbygningen af Carlsberg Lounge til en kapacitet på op til 1500 personer og de 12 skybokse over den nuværende østtribune samt merchandisebutik og sportscafé. De nye faciliteter indebærer, at EfB i fremtiden vil kunne bespise op til 1750 personer i lounger og skybokse mod 520 med den nuværende kapacitet.

- Jeg føler trang til at takke både Esbjerg Kommune for det tætte samarbejde om dette projekt og de investorer, der ved at bakke op om det nye ejendomsselskab bag vores del af stadionprojektet har markeret nødvendigheden af, at EfB er mere end en sportsklub, men også er en kulturbærer i området. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med vore partnere om at få det fulde udbytte af investeringen i Blue Water Arena, siger Jørgen L. Jensen.

Den færdige Blue Water Arena bliver med en kapacitet på 18.000 tilskuere - heraf 11.451 siddepladser - landets fjerdestørste.

Ingen kommentarer: