mandag den 17. marts 2008

Film med skitserne fra arkitekten

3 kommentarer:

louise_dk sagde ...

Tror de fleste fans havde forventet noget mere af EfB officielle side omkring færddigørelsen af stadion, og igen igen, bliver fans'ne spist af - med en lidt latterlig side på blogspot.com

En 1. divisions klub som Vejle formåede at få stablet en flot side op, hvor der var nye opdateringer hver eneste uge samt nye billeder hele tiden. Derudover havde fans'ne mulighed for at holde øje med hvad der skulle laves på stadion i den følgende uge.

Deres hjemmeside er her:
http://www.vejle-stadion.dk

Siden blev lavet i kombination med en skole i Vejle - dvs. klubben fik siden noget nær gratis - og eleverne fik noget at sætte på deres cv. Det er helt klart en side som Vejle's EfB's fans forventede at få adgang til.

Det første spadestik blev taget 5. marts og efter 2 uger er der kommet 1 billede - det er ikke alle EfB fans der bor i Esbjerg og derfor lige kan tage en tur forbi for at se hvordan arbejdet skrider frem.

Den officielle side for EfB har i meget lang tid været under heftig beskydning af klubbens fans for at være kedelig, grim og umulig at finde rundt på.

Fans'ne har længe håbet at klubben selv ville indse det og og give et webbureau muligheden for at komme med et nyt layout til klubben.

Håber klubben vil besinde sig og opprioritere deres promotion arbejde over for fans'ne - dvs. nyt design og opsætning på efb.dk, en flottere siden om færddigørelsen af stadion - og helt klart - en ny webmaster.

edtwodth sagde ...

Mht. Louise_dk's kommentar:

Kan kun være enig.

Klubben har stort set, altid forsøgt at slippe nemmest muligt uden om deres website.

Kun hvis de kan få det gratis eller til næsten ingen penge har det interesse.

Det er som om klubben ikke aner at et velbesøgt og interessant website kan genere penge til klubben i sidste ende?

De personer der har ansvaret for websitet, vil ikke høre på konstruktiv kritik udefra, for som de siger:

"Vi har haft kæmpet for den klub hele vores liv, så vi ved bedst"

Måske var det en ide, at ansætte en person med de rigtige kvalifikationer (journalist, mmd'er?), bare i en halvtids stilling? Nyt blod udefra kan aldrig skade.

Jeg ved af erfaring, at sådan et website som efb's sagtens kan give arbejde til mindst 1 person, med mindre klubben kun er interesseret i en nyhed hver 4. dag?

Og så skal der ikke være en person, der ikke er fuldtidsansat i klubben, som skal diktere, hvad der skal se med websitet, særligt når personen ikke har nogen erfaring inden for området, uanset hvad han selv siger. Det er som om klubben siger ja og ammen, fordi den måde det kører på nu, ikke koster dem noget.

Dagens sure opstød herfra ;-)

Bo Sundgaard - EfB sagde ...

Hej Louise og Edtwooth
Tusind tak for jeres gode kommentarer.
Det er rigtig flot det som Vejle har lavet, og det er en rigtig god ide at få en Handelsskole til at lave arbejdet.
Vi har lavet siden efter en opfordring fra nogle gutter fra fanklubben - og de har lovet at fylde nogle opdateringe ind på siden, så lad os håbe at de kommer i gang med det, ellers må vi finde nogle andre - hvis I har lyst til at være med, så sig endelig til.

Mht. til EfB.dk så har vi lyttet til al den kritik der ligger i diverse debatfora, og vi har i nogle måneder været igennem en længere arbejdsproces med ideudvikling, layout og indholdsdisponering. Projektet er netop overgået til webkompagniet.dk og det nye site vil være færdigt omkring maj.

Vi har valgt Blogspot pga. skiftet til det nye site midt under byggeriet - det giver os nem mulighed for at tilknytte eksterne bidragsydere, og derudover så har det nuværende sit ikke en blog funktion.

Håber det var fyldestgørende.

Venlig hilsen.

Bo Sundgaard
Marketingkoordinator
EfB