torsdag den 10. juli 2008

Ombygningsbilleder uge 28

Så er der nyt fra byggepladsen, og selvom de store elementer nu er på plads i hjørnet, så sker der fortsat en masse. Nedenfor ses sydøstsvinget, hvor alle elementerne nu er monteret. Man er begyndt med montagen af rækværk, ligesom en af de gamle måltavler er kommet op midlertidigt. Det ses tydeligt at den resterende del af sydtribunen er klar til elementmontage - alt jordarbejdet er afsluttet her.
Græsset er stadig grønt på Gl. Vardevej, og klar til en ny sæson....
Et kig ind på svinget og den midlertidige måltavle. Desuden ses opgangene i hjørnet og på enderibunen, og man aner allerede nu afgrænsingen af udebaneafsnittet.
Ude på Gl. Vardevej ligger de første trapezplader til taget klar, i baggrunden ses indgangen til udebaneafsnittet. Bemærk at de nederste vægelementer nu er blevet monteret og al den midlertidige afstivning er fjernet.
Et kig ind under tribunen. Der mangler næsten kun at blive lagt fliser - og så lige en masse andet; men man aner hvorledes området under tribunen bliver.
I nordenden er man begyndt at støbe kældervæggene. Når først de er på plads kan man komme i gang med arbejdet over jorden.
Den ene ende af den gamle spillertunnel har måttet lade livet. Den resterende del bibeholdes og forbindes med nybyggeriet. Der vil således være adgang fra en lukket parkering ved skøjtehallen for spillere og officials uden at skulle igennem horder af vestjyske fodboldentusiaster.

En anden vinkel på kælderbyggeriet. Overblik over nord-enden, man ser at der nu er blevet sat af til fundamenterne til tribunen, så mon ikke man snart påbegynder arbejdet på disse.
Til sidst et kig fra Tage Sørensen tribunen, hvor man får et godt indtryk af den lukkede fornemmelse det nye stadion vil give.
Som altid er der mange flere billeder på:

Ingen kommentarer: