søndag den 29. juni 2008

Aktivitetsniveauet på byggepladsen her i sommerpausen er højt, og for hver uge der går er der tydelige fremskridt. Her er et par udvalgte snapshots af byggepladsen i weekenden uge 26.

I nordenden er der støbt kældergulv og arbejdet med fundamenterne fortsætter:

Et overblik over nordtribunen med ankomstbygning fra Tage Sørensen tribunen:

Set fra den gamle tribune er der endnu ikke meget at se over jorden, men arbejdet skrider altså fremad:Fremdriften har været tydelig i sydenden, hvor der i den forløbne uge er blevet udført meget montagearbejde på den sydøstlige kvadrant af stadion - søjler, tribunedæk, stålskelet og tagspær er således blevet monteret, og tribunens endelige udtryk begynder at tegne sig.
Her et kig på gangen under tribunen, i forgrunden til højre ses et af de fremtidige serveringssteder, og lidt længere nede ses toiletbygningen. Det ses også at der stadig resterer en del arbejde inden området kan bruges af publikum, selvom det konstruktive skelet nu er oppe.

Et kig på toiletbygningen fra den anden side. Som det ses, så bliver der toiletter i 2 plan:

Et kig fra den gamle tribune mod sydøsthjørnet, hvor udebanefolket kommer til at stå. Man kan tydeligt se at jordarbejdet på de resterende fundamenter til sydtribunen er ved at være færdiggjort, så man også der er klar til element-montage.
Et kig fra Tage Sørensen tribunen over i udebanesvinget. Som det ses er der etableret en lille og en stor opgang lige ved siden af hinanden - her placeres et af hegnene til udebane-afsnittet.
Indgangen fra Gl. Vardevej:

Hjørnet set fra Gl. Vardevej. man aner vindkryds i facade-stålet, og ser tydeligt at der spares to trin i hjørnet for at der er plads til lysmasterne.

Som altid er der mange flere billeder på:
http://picasaweb.google.com/KguldEfB/OmbygningsbillederUge26BlueWaterArena

Herunder også et billede af rækværket, der ligger klar til montering på tribunen - men det må i selv finde!

Ingen kommentarer: