lørdag den 6. december 2008

Ombygningsbilleder uge 49

På de 14 dage der er gået siden sidste opdatering er der sket ting og sager på stadion. Denne weekend er administrationen i gang med at flytte fra den kommende loungebygning til de nye kontorer på 1. sal i nord-bygningen. I nordbygningen arbejdes der således stadigvæk på alle tre etager for at få funktionslokalerne klar til brug.

Først et kig fra nordtribunen mod nordvesthjørnet, vesttribune, stadionhal, og 999-skorstene. Som det ses på billedet er sæderne nu blevet fjernet på vesttribunen, ligesom ståpladserne foran er væk, og der er støbt fundamenter i nordvestsvinget.
Nedenfor et kig den modsatte vej på fundamenterne til det nye fan-afsnit. Støbningen er afsluttet og man er i gang med at fylde op med sand og grus inden elementerne monteres.

Så lige et kig på sydtribunen, hvor stolene er ved at blive demonteret igen - de var simpelthen ikke gode nok, så det blev en om'er fra leverandørens side.
Et kig ud fra nordtribunens øvre afsnit ud over administrationsbygningen og stadionhallens tag mod nørreskoven og kollektivhuset....
Her en forsmag på spillernes tur ud på banen...

Sådan ser vesttribunen ud få dage før det historiske tag bliver rykket af. Sæderne er væk, ståpladserne er væk, og snart står kun den nøgne betonkonstruktion fra 50'erne tilbage. Bemærk i øvrigt også at der er blevet monteret tag på hele nordtribunen, samt trukket de første ledninger og monteret de fleste rækværk osv..

Ud over at stole og tag forsvinder fra vesttribunen, så er man også gået i gang med at fjerne det sparsomme inventar bag tribunen. Det er blandt andet gået ud over toiletterne i den ene ende:

På facaden mod Gl. Vardevej er man begyndt at montere glas-elementer.

Og den sidste del af facadebeklædningen af administrationen er også færdiggjort:

Til slut et billede på den nuværende situation: Den nye tribune og administrationsbygning i baggrunden og den gamle vesttribune i afpillet udgave i forgrunden.


I alt 110 billeder fra denne uge på:

Ingen kommentarer: