mandag den 24. november 2008

Ombygningsbilleder uge 47

Ugens update kommer efter en fornøjelig omend spændende sejr over ACH - selvom de mørke skyer ikke er helt væk, så lysner det dog også symbolsk på denne uges billeder...

Først et kig ned mod nordtribunen, hvor der arbejdes med at montere rækværk, installere el, forberede belægning, osv... Principielt de samme principper som på sydtribunen. Når de nye stole til sydtribunen ankommer, så er der sandsynligvis også stole med til nordtribunen.
Et kig henad vesttribunen, hvor man laver jordarbejde nedenfor. Den resterende del af ståpladserne forsvinder også meget snart, ligesom tagets dage er talte når først den sidste hjemmekamp mod Randers er overstået.

Lige et hurtigt billede af tælleapparetet og indgangen til vesttribunen pr. dags dato:
Et kig på sydvest-hjørnet og den lukkede del af vesttribunen. Bemærk den enlige havestol på den yderste del af tribunen - hvem mon sidder der?....


Udefra sker der ikke de store ændringer på ankomstbygningen, men indvendig arbejdes der på højtryk med at indrette kontorer, shop, cafe osv.

Et kig fra den nuværende lounge ud mod stadion:
Administrationsbygningen, hvor der arbejdes på højtryk:
Et enkelt billede af den nuværende lounge, der ombygges og udvides. Midtpå fastholdes den nuværende bredde, og så bliver loungen smallere og smallere mod enderne af langsiden. Der etableres nye elevatorer og trapper, så den nuværende bygning bliver bygget væsentligt om indvendigt.

Desværre fik jeg ikke et bedre foto af det, men der er blevet støbt trappetrin fra kælderen og op til banen.


Vigtigst af alt, så er de første fundamenter til nordkurven blevet støbt, så vi i løbet af vinteren kan se det nye fanafsnit skyde i vejret.

Som altid flere billeder på:
-Kommentarer, spørgsmål og input modtages gerne, så skyd bare løs.
1 kommentar:

Thomas Ulstrup Hedeboe sagde ...

Er det muligt at få en opdateret tidsplan?

Hvornår kommer der sædder på nordtribunen (og hvornår forventes den færdig?)?

Hvornår starter man på hjørnerne?

Hvad er sidste nyt vedrørende vesttribunen (nedrivning? - tidsplan?)?

Hvornår sættes storskærmene op?

Osv.... :-)