mandag den 20. april 2009

Ombygningsbilleder uge 17

Så fik fotografen omsider fingeren ud, og der kom atter en update på bloggen. Der er sket meget på stadion, der stadig fremstår 3/4 færdigt, og vesttribunen skyder i vejret. Vi starter i sydvesthjørnet hvor kørevejen nu er blevet flyttet, så man kan få støbt de sidste fundamenter til hjørnet. I toppen af billedet ser man en af de to toilet- og servicebygninger, der opføres under tribunen. Disse opføres kun som råhuse og færdiggøres af kommunen ved senere lejlighed. Der bliver dog ikke mangel på toiletter på stadion, da brugerne af vesttribunen har adgang til toiletter nok i VIP-loungen og skyboxene.

Nedenfor et kig fra terrænniveau på den sydlige halvdel af loungebygningen. Som det ses så er søjlerne og væggene på plads, og man er i gang med at montere de vandrette stålelementer. Stilladset man kan skimte er den midlertidige kameraposition, der er etableret her i foråret. Det ses også på billedet at der i forgrunden er gravet ud til de sidste fundamenter til svinget.

Så bevæger vi os op i højden, og vi står nu på lounge-dækket. Billedet er taget ca. fra midten af den nye lounge hen mod nordtribunen, og man fornemmer hvor stor loungen bliver (der bliver plads til 1500 mand). Ovenover etableres skyboxe, og der bliver i dette område åbent op til skyboxniveauet så der etableres en form for atriumgård midt i loungen.
Her et blik på skyboxniveauet, hvor man i toppen af billedet ser gitterdrageren, der overflødiggør søjlen i facaden.
Udsigten fra loungen over mod Gl. Vardevej i den esbjergensiske solnedgang....

Herunder et kig fra Gl. Vardevej mod stadion.

På bagsiden er man begyndt at montere træskelettet hvorpå facadebeklædningen skal monteres. I baggrunden ses det nye trappetårn, der giver adgang fra terrænniveau til loungerne.

Man begynder at ane hvordan vesttribunen vil tage sig ud fra de øvrige tribuner. Man er allerede begyndt at montere tagplader på den nordlige del af vesttribunen.

Sådan vil udebanefolket opleve vores sving og vesttribunen:

Og til sidst et overbliksbillede der viser fremskridtet på vesttribunen, hvor man endnu ikke er begyndt at lægge tribuneelementerne.
Og for at kompensere for den manglende opdatering af bloggen er her hele 2 billedarkiver - først 66 billeder fra påsken:
Dernæst 147 (!) billeder fra i dag:

Ingen kommentarer: