torsdag den 19. marts 2009

Ombygningsbilleder uge 12

Så gik der for første og forhåbentlig sidste gang i denne blogs historie hele 3 uger mellem 2 opdateringer - undertegnede beklager, men der er en gang imellem travlt i den virkelige verden..

På denne tid er der sket ting og sager på stadion. Nordtribunen er blevet taget i brug, selvom der stadig mangler at blive færdiggjort visse ting, og arbejdet på vesttribunen skrider frem med stormskridt.

Først et billede af stemningshjørnet og vesttribunen, hvor man ser at søjlerne samt det første dæk i loungebygningen er monteret.

Nedenfor et tydeligere billede. Man aner at de forreste søjler i loungen skræner fremad, og man kan se at bærebjælkerne til skybox-dækket er ved at blive monteret. Som det fremgår af billedet så er der endnu ikke monteret nogen tribuneelementer, men fundamenterne er på plads, og så snart man er færdig med at bruge området til kraner til råhusmontagen af loungebygningen, så fortsætter elementmontagen af tribunedelene.
Jordarbejdet skrider også fremad, og man er således begyndt på nogen af de sidste fundamenter i sydhjørnet. Her ses at renselaget er støbt.
Der sker stadig lidt andre steder på stadion - selv på den "gamle nye" østtribune, hvor boderne bliver shinet op med tag og luger efter rullegardinskonceptet.

I ankomstfoyeren er de første fliser for foyersponsorerne blevet lagt:
Og i spillertunnelen er der kommet en mobil forlængelse på samt lagt behageligt kunstgræs til de små fodboldspillerben.

Endnu et kig på vesttribunen:
Bygningen i terrænniveau er toiletbygningen, der ikke bliver fuldstændig færdiggjort; men blot opført som råhus til senere færdiggørelse (af kommunen - man må formode inden landsstævnet). Man kan ligeledes se konsollerne hvor tribunebjælkerne vil blive lagt af, samt de skrå betonelementer på stadionsiden af loungen.
Herunder et billede fra bagsiden af loungebygningen, hvor man nu bygger til den eksisterende bygning, der ikke vil være til at genkende når ombygningen er færdig.
Her mødes vest- og nordtribune. Bemærk at der er monteret gladfacade helt hen til afslutningen af hjørnet - oprindeligt skulle det have været samme facadebeklædning som længere omme på administrationsbygningen, men man valgte at føre glasset helt om.

Et lille kig på den midlertidige forplads med infobod, asfalt og flis.

Det bør i øvrigt nævnes at kommunen i mandags godkendte en bevilling på 5 mio kroner til netop forpladsen, så den skulle stå klar i den tiltænkte udformning efter sommerferien.
Mange flere billeder på:

2 kommentarer:

Anders sagde ...

Hvornår kommer der nye billeder?!

Holm sagde ...

Meget gode billeder, specielt detaljerne, men der mangler nogen opdatering, måske ville det hjælpe med knap så mange billeder. MVH.