mandag den 11. august 2008

Ombygningsbilleder uge 32

Så er der igen nyt fra byggepladsen, og hvor de sidste par opdateringer måske har været en smule tynde grundet sommerferien, så er der nu igen ved at komme noget kød på sagerne. Vi starter i nordende, hvor arbejdet med administrationsbygningen skrider planmæssigt frem. Ydervæggene var støbt på sidste opdatering, og man har nu fået placeret indervæggene (som er forstøbte elementer). På billedet ses hvor mange rum, der rent faktisk bliver skabt i kælderen. Prøv selv at finde EfB spillernes omklædningsrum...
Her ses 2 af de bærende vægge ud mod banen, hvor den fremtidige spillertunnel bliver. Hvis man kigger godt efter på væggene kan man se hvor søjlerne til tribunerne skal stå.
I kælderen etableres der et spa-lignende arrangement til EfB-spillerne. Den ryger i det hul, der kan ses på nedenstående billede. Så snart spa-badet er løftet på plads, så monteres/støbes det næste dæk, og kælderen lukkes. Efter planen skal hele denne bygning stå klar i løbet af efteråret, så EfB's administration kan flytte fra de nuværende lokaler til de nye så hurtigt som muligt, således at om- og tilbygningen til de eksisterende lounges kan påbegyndes.
I den modsatte ende gør man klar til at støbe ud omkring de præfabrikerede elementer på det allerøverste niveau af tribunen.
Som det ses på dette billede fra fredag den 8/8, så ser der ikke umiddelbart ud til at være sket så meget...
Men kigger man nærmere efter under tribunen, så er der sket en smule. Den "gamle nye" port er blevet genbrugt til indgangen, og man er i gang med at lægge flisebelægningen under tribunen.
De første trappeopgange op på øvre tribune er blevet monteret, dog foreløbig uden gelænder.
Og man er begyndt at arbejde på det indvendige af toiletterne:

Endeligt har man renset op ved de allerede støbte fundamenter, så montagen af de sidste elementer på sydtribunen kan påbegyndes.
Lidt flere billeder fra uge 32 kan ses på:

http://picasaweb.google.com/KguldEfB/OmbygningsbillederUge32BlueWaterArena

Ingen kommentarer: