fredag den 29. august 2008

Ombygningsbilleder uge 35

Endnu en uge, endnu en opdatering. Specielt i nord-enden er der synlige fremskridt i denne uge. Væggene til stueetagen af adm. bygningen er kommet op, og taget er ligeledes kommet på, så næste uge står den på udstøbning af taget, så man er klar til næste etage. Facaden ind mod tribunen ses på nedenstående billede. Billedet viser også de nye diode-bander, der er blevet monteret på langsiden og halvdelen af målsiderne.

Diodebanderne er spritnye, og de vil være i test-drift indtil kampen på søndag, hvorefter evt. defekte dele kan udskiftes.

På overbliksbilledet over nordenden ser man tydeligt hvor stor ankomstbygningen bliver. Desuden bliver der ret højt til loftet i stueetagen, som det kan anes på et af de senere billeder. Man er godt i gang med støbningen af fundamenter og jordarbejde generelt i nordenden.

Et nærmere kig på hjørnet mod Gl. Vardevej, hvor det ses at fundamenterne til tribuneelementerne er støbt, og man er ved at støbe stribefundamenter hvor vægelementerne senere skal placeres. Bemærk de 3 forstøbte fundamenter, der senere placeres nede foran.
Ved ankomstbygningen støbes det sidste fundament, hvor der ikke skal være kælder under. På billedet anes området, der fremover bliver hovedindgang. Man kan også ane elevatorskakten i ankomstbygningen. Hele ankomstbygningen skal efter planen stå klar til at administrationen kan flytte derover en gang i løbet af november måned.
Den gamle tribune... Der er ikke sket meget, men det kommer der til inden længe. I løbet af oktober måned er det planen at nedrivningen af det gamle tag påbegyndes...
Et kig fra Gl. Vardevej mod den nye administrationsbygning. De åbne partier bliver vindues- og dørpartier med adgang fra forpladsen til fanshop og sportsbar.
Sydtribunen, der efter planen skal stå klar til AGF kampen den 5/10. Her er fremskridtet ikke helt så synligt, men der arbejdes på sagerne. Der arbejdes i øjeblikket på facaden, taget, toiletterne, osv, og om et par uger begynder montagen af sæder så.
Krumningen af tribunen mod Gl. Vardevej er tydelig, og giver en rigtig lækker effekt...
Der er monteret bjælker til gangvejene ved de øvre toiletter.
Og de første elementer er sat i glasfacaden.
Som altid mange flere billeder, og mange flere detaljer på: http://picasaweb.google.com/KguldEfB/OmbygningsbillederUge35BlueWaterArena

Ingen kommentarer: