søndag den 2. november 2008

Ombygningsbilleder uge 44

Endnu en uges opdtaringer her på bloggen, og væsentlige fremskridt siden sidst.

De næste to fag på vesttribunens tag er blevet fjernet og skæret af ved toppen af trinnene. Nu vurderes det så om konstruktionen er i tilfredsstillende stand til at renovere den eksisterende tribunekonstruktion. Som det ses på billedet har man nu også fjernet halvdelen af ståpladserne foran vesttribunen - såfremt den gamle konstruktion bibeholdes etableres der her ståpladser til hjemmepublikum.
Et kig inde fra tribunerummet ud gennem ankomstbygningen. Det bliver her store dele af hjemmepublikummet ankommer til stadion.
I kælderen sker der ikke så meget for tiden - enkelte installationer er ved at blive klargjort. Her et billede af spa-badet, der er installeret og nu tildækket indtil resten af rummene bliver færdige.

Tage Sørensen tribunen og udebanesvinget i solskin....
Nordtribunen i al sin pragt - alle elementer er monteret, og man er allerede begyndt at montere rækværk, tag, osv.. Om en god måneds tid er denne tribune næsten færdiggjort, og den er helt sikkert klar til hjemmepublikummet i foråret.
I hjemmebanehjørnet er man gået under jorden. På billedet ser man kældergulvet, der er blevet støbt ud fra administrationsbygningen. Man aner at dette bliver gangen hen mod den gamle spillertunnel. Det bliver således via denne passage, at spillere, dommere, osv. ankommer til stadion på kampdage - der bliver lukket parkering bag skøjtehallen. Når denne kælderforbindelse er på plads støbes de resterende fundamenter til nordsvinget, og arbejdet på hjemme-fanafsnittet begynder for alvor.

Et kig på nordtribunen udefra - til højre ankomst-bygningen, og til venstre billetsalg til hjemmebane-afsnittet.
Et kig fra Gl. Vardevej mod ankomstområde og nordtribune. Glasfacaden til administrationen er næsten færdigmonteret.

Lidt belægning, lid lys og 18.000 tilskuere på tribunerne er alt hvad der mangler for at man får en fornemmelse af hvordan spillerne har det umiddelbart inden de løber på banen....
En af de fremtidige hjemmebane-indgange - med kig ind på stadion. Man går gennem denne dør, ind i ankomsthallen og videre ind på stadion.
-og hvis du undrer dig over spillerne på banen, så er det 2. divisions-spillerne fra hhv. Næsby og EfB.1 kommentar:

Thomas Ulstrup Hedeboe sagde ...

Er det muligt at få en opdateret tidsplan?

Hvornår kommer der sædder på nordtribunen (og hvornår forventes den færdig?)?

Hvornår starter man på hjørnerne?

Hvad er sidste nyt vedrørende vesttribunen (nedrivning? - tidsplan?)?

Hvornår sættes storskærmene op?

Osv.... :-)