lørdag den 31. januar 2009

Så kom der igen opdatering af stadionbloggen - denne gang med en god stak billeder på webalbummet ligeså.

På nordtribunen er man færdig med at montere elementerne til svinget, og man er i gang med at montere tagpladerne. Her et kig hen langs nordtribunen til nordvesthjørnet.
I ankomstbygningen er man begyndt at gøre klar til adgangskontrolsystemet. Billetten bliver kontrolleret når man går ind på tribuneområdet - bemærk udgravningerne til tælleapparater på nedenstående billede:
Så et kig bag om nordvestkurven i mellemrummet mellem stadionhal og stadion. Der er blevet monteret stålprofiler, så linien fra administrationsbygningen fortsætter hen til loungebygningen. Der etableres en gangbro på 1. sals niveau så personale kan passere fra kontorerne til loungebygningen uden at skulle ud i "offentlige" områder. Ved siden af liften ses en af udgangene fra tribunerne og til højre skimter man det, der fremover vil blive benævnt indgang A - placeret i hjørnet.

Et kig fra Tage Sørensen tribunen på nordtribunen. Der mangler fortsat at blive monteret stole, rælværk, osv, men man får en meget god fornemmelse af hvordan tribunen tager sig ud.
Endnu et oversigtsbillede af nordtribunen:
Den "gamle" loungebygning er blevet skrællet ned til de bærende konstruktioner, og man er begyndt på jordarbejdet til den nye loungebygninge. Billedet viser de nordligste fundamenter til loungebygningen.

Et kig ned mellem stadionhal og stadion. Her vil de glade fans komme gående ud fra kampen, når vi vinder mesterskabet i 2014 :-). Til venstre aner man indgangen til sportscafeen.
Et overbliksbillede fra Gl. Vardevej, der viser hvordan stadion tager sig ud fra vejen. Det færdige stadion bliver ikke meget anderledes - blot skal der monteres facadeelementer på dele af nordtribunen.
Den gamle lounge set bagfra. Radiatorer og gardiner er alt hvad der er tilbage i de gamle kontorer.
Den gamle lounge og svinget. bemærk at der allerede er sat af til fundamenter hele vejen langs vesttribunen.

Yderligere 90 billeder på:

Ingen kommentarer: