fredag den 27. februar 2009

Ombygningsbilleder uge 9

Med en uge til forårets første hjemmekamp, så er der hektisk aktivitet for at få gjort nordtribunen klar til publikum. Ude på forpladsen har man fået etableret en midlertidig belægning med asfalt og flis indtil kommunen etablerer en formel forplads - desværre har denne uges fotograf glemt at tage billeder af dette, så det må man konstatere ved selvsyn ved det næste besøg på Gl. Vardevej.

I stedet starter vi denne uge i sydsiden af stadion, hvor der er kommet overvågningskameraer op på områderne udenfor stadion.
Inde på stadion er der etableret en midlertidig kommentatorposition øverst på østtribunen.

Ikke videre avanceret, men den skal nok løse opgaven.
Foran sydtribunen arbejdes der på belægningen mellem tribune og bane, så det ser ordentligt ud til den første hjemmekamp. På sigt vil man have kunstgræs i dette mellemrum.

På nordtribunen er man langt fremme i arbejdet på toiletterne:

Jordarbejdet på vesttribunen skrider frem med stormskridt. I denne uge er der blevet støbt fundamenter og fyldt jord op i området bag betonvæggen. Snart er man klar til at montere søjlerne, der skal bære tribunekonstruktionen.

En mindre detalje - man har etableret beplantning ved hegnet ind til udebaneområdet.


Og så videre til nordtribunen, hvor der er monteret rækværk, bølgebrydere og sæder på hele tribunen, så den er klar til publikum.
Under nordtribunen er man kommet langt med at lægge fliser, men der mangler stadig lidt detaljer rundt omkring. Her et kig ind under tribunen:
De nye adgangskontrolsystemer er blevet installeret - her ved hovedindgangen - man kan desuden se døren fra foyeren ind til den nye butik.
Flere billeder på:

Ingen kommentarer: